More

  Pixel 8 și Pixel 8 Pro vor fi lansate cu o noua aplicație Google Camera

  SmartphonePixel 8 și Pixel 8 Pro vor fi lansate cu o noua aplicație Google Camera

  În acest articol, vom explora lansarea iminentă a noilor telefoane de vârf de la Google, Pixel 8 și Pixel 8 Pro. De asemenea, vom analiza informațiile furnizate de un cunoscut leaker cu privire la o aplicație îmbunătățită de cameră, care va fi lansată împreună cu aceste dispozitive. Vom explora îmbunătățirile aduse de Google în ceea ce privește funcționalitățile camerei și vom discuta despre posibilele schimbări aduse de acestea în experiența utilizatorului.

  Conform informațiilor furnizate de Kamila Wojciechowska, un leaker renumit, Google pregătește lansarea unei aplicații de cameră revizuite pentru noile telefoane Pixel. Capturile de ecran dezvăluie îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește modurile de fotografiere și filmare, precum și în designul aplicației.

  Imaginile prezentate mai jos arată că Google a adăugat un comutator mic între modurile de fotografiere și filmare, pentru a îmbunătăți distincția vizuală dintre acestea. În plus, compania a inversat pozițiile butoanelor pentru acces rapid la galerie și pentru schimbarea între camera frontală și cea principală. Această modificare ar putea necesita o perioadă de ajustare pentru utilizatorii fideli ai telefoanelor Pixel.

  O altă modificare importantă este reprezentată de inversarea gestului de accesare a meniului de setări ale camerei. Înainte, acesta putea fi deschis prin glisarea de jos în sus în cadrul vizorului. Însă, acum, meniul se va deschide prin glisarea de sus în jos, aducându-l în prim-plan. De asemenea, Google a integrat un mic iconiță de setări pe aceeași linie cu comutatorul de fotografiere/filmare.

  Google a restructurat funcționalitatea „Motion” în două moduri separate: „Action Pan” și „Long Exposure”. În plus, modul „Pan” va servi drept înlocuitor pentru stabilizarea cinematică a panoramelor. De asemenea, setările pentru stabilizarea video au fost integrate în meniul principal de setări, eliminând astfel meniul dedicat de stabilizare existent în versiunea curentă a aplicației.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante