More

  S-a lansat OnePlus Pad Go – o tabletă puternică și ieftină

  GadgetsS-a lansat OnePlus Pad Go - o tabletă puternică și ieftină

  OnePlus a dezvăluit Pad Go, a doua sa tabletă de pe piață. Aceasta reprezintă o variantă mai accesibilă a OnePlus Pad, oferind caracteristici ceva mai modeste, dar și un preț mai prietenos.

  Pad Go vizează în mod special segmentul de jocuri și divertisment. Acest lucru este subliniat prin dotările sale, cum ar fi ecranul LTPS de 11,35 inci cu rezoluție de 2,4K și rată de reîmprospătare de 90Hz, care, de asemenea, suportă Dolby Vision și HDR10+.

  Raportul de afișare este neobișnuit – 7:5, având un cadru destul de proeminent în jurul ecranului și un raport afișaj-corp de 86,4%.

  Designul aduce aminte de modelul său superior, OnePlus Pad, cu un corp din aluminiu, bloc pentru cameră cu design rotund și o formă generală rotunjită. Tableta este disponibilă exclusiv în verde închis.

  Cipul MediaTek Helio G99, aproape de vârf ca performanțe, este motorul care conduce această tabletă. Utilizatorii au la dispoziție până la 8 GB RAM și un spațiu de stocare intern de până la 256 GB, în absența unui slot pentru card microSD. Camerele, atât cea frontală cât și cea din spate, sunt de 8 MP fiecare, având capacitatea de a înregistra video în FHD+ (30 fps).

  Bateria dispune de o capacitate de 8000 mAh și suportă încărcarea rapidă de 33 W. Alte funcționalități includ suport 4G, patru difuzoare stereo cu Dolby Atmos și sincronizare cu smartphone-urile OnePlus. Aceasta din urmă facilitează transferul rapid de fișiere între dispozitive și afișarea conținutului smartphone-ului pe ecranul tabletei.

  Tableta are o greutate de 532 de grame și rulează OxygenOS 13.2, bazat pe Android 13.

  OnePlus Pad este disponibil în următoarele configurații:

  • Wi-Fi, 8/128 GB – aproximativ 2.000 de lei
  • LTE, 8/128 GB – aproximativ 2.200 de lei
  • LTE, 8/256 GB – aproximativ 2.400 de lei
  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante