More

  Testele termice arată cum iOS 17.0.3 rezolvă problemele legate de supraîncălzirea iPhone 15

  SmartphoneiPhoneTestele termice arată cum iOS 17.0.3 rezolvă problemele legate de supraîncălzirea iPhone 15

  Apple a lansat actualizarea iOS 17.0.3 pe data de 04.10.2023, iar notele de lansare au indicat că aceasta rezolvă „o problemă care poate determina ca iPhone-ul să funcționeze mai cald decât era de așteptat”. Testele realizate de ZDNet demonstrează că această actualizare chiar rezolvă această problemă.

  Problema supraincalzirii iPhone 15

  Jason Hiner de la ZDNet a experimentat probleme de supraîncălzire cu iPhone 15 Pro și Pro Max și a utilizat o cameră termică pentru a măsura temperatura. A constatat că Pro Max a ajuns la 41.2 grade Celsius în timpul încărcării rapide. De asemenea, a întâmpinat probleme de supraîncălzire atunci când utiliza aplicația camera Halide.

  Actualizarea iOS 17.0.3

  După ce Apple a lansat actualizarea 17.0.3, Hiner a instalat-o și a încărcat telefoanele. Temperatura a atins un maxim de 34.3 grade Celsius și a fluctuat între 26.7 și 32.2 grade Celsius. Hiner a remarcat, de asemenea, că actualizarea nu a afectat performanța telefoanelor.

  Cauzele supraincalzirii iPhone 15

  Apple a răspuns la rapoartele generalizate privind supraîncălzirea iPhone 15, oferind trei posibile cauze: activitate excesivă la configurarea unui nou iPhone, probleme cu aplicațiile care au fost actualizate recent și o eroare în iOS 17. Pe lângă actualizarea iOS 17.0.3, Apple lucrează cu dezvoltatori de aplicații pentru a diagnostica orice posibile probleme de performanță cu cipul A17 Pro din iPhone 15 Pro și Pro Max.

  Cum să instalați actualizarea iOS 17.0.3

  Dacă aveți un iPhone 15 nou, instalați actualizarea iOS 17.0.3 (care include și actualizări importante de securitate). Dacă încă nu ați achiziționat unul și intenționați să o faceți în curând, actualizarea ar trebui să apară pentru instalare în timpul configurării telefonului.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante