More

  Scurgerea carcasei iPhone 15 Pro arată butonul de acțiune care înlocuiește comutatorul de sunet

  SmartphoneiPhoneScurgerea carcasei iPhone 15 Pro arată butonul de acțiune care înlocuiește comutatorul de sunet

  Cu fiecare lansare de iPhone, Apple aduce îmbunătățiri și inovații care ne țin cu sufletul la gură. Iar o schimbare majoră, despre care se vorbește în ultimele zile, este înlocuirea comutatorului de sunet de pe iPhone 15 Pro cu un nou buton de acțiune.

  Butonul de acțiune de pe iPhone 15 Pro va fi similar cu cel introdus anul trecut pe Apple Watch Ultra. Acesta este un buton personalizabil care poate îndeplini diverse funcții, în funcție de alegerea utilizatorului. Se pare că iPhone 15 Pro va beneficia de aceeași funcționalitate.

  Potrivit informațiilor găsite în codul sursă, butonul de acțiune va fi un buton solid-state, similar trackpad-ului de pe MacBook. Prin intermediul motorului Taptic, acesta va simula apăsări de buton, permițând utilizatorului să execute diverse acțiuni.

  Noul buton de acțiune de pe iPhone 15 Pro va avea aceeași capacitate de a muta telefonul în modul silențios ca și comutatorul de sunet anterior. Cu toate acestea, potrivit scurgerilor de informații, utilizatorii vor putea atribui și alte funcții butonului prin intermediul aplicației Setări.

  Un aspect interesant este faptul că butonul va funcționa și cu carcase de protecție, fapt demonstrat într-un videoclip publicat pe Twitter de către Sonny Dickson. În acest clip, putem vedea un model fals de iPhone 15 Pro sau 15 Pro Max, plasat în carcase de protecție care evidențiază butonul de acțiune distinctiv.

  Design și alte modificări

  În videoclipurile publicate, putem observa că carcasele de protecție pentru iPhone 15 Pro vin în trei culori diferite și au în vedere butonul de acțiune. Este posibil ca aceste carcase să fie înlocuitoare

  pentru carcasele de piele pentru iPhone, care, conform unor zvonuri, vor fi retrase de către Apple.

  De asemenea, videoclipurile par să sugereze că iPhone 15 Pro va fi puțin mai gros decât modelele anterioare. Aceasta era o modificare deja așteptată, deoarece noul design va permite o capacitate mai mare a bateriei. Astfel, se estimează că iPhone 15 Pro va fi cu aproximativ 0,2 mm mai gros decât predecesorii săi.

  În ceea ce privește camera din spate, este încă neclar dacă una dintre cele trei camere va fi o cameră periscop. Dacă acesta va fi cazul, atunci vorbim despre un model de iPhone 15 Pro Max. Acesta va fi singurul model al anului 2023 care va beneficia de o nouă lentilă de zoom periscop.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante