More

  Se zvonește că iPhone 16 Pro va avea o îmbunătățire majoră cu o cameră ultra-largă de 48 MP

  SmartphoneSe zvonește că iPhone 16 Pro va avea o îmbunătățire majoră cu o cameră ultra-largă de 48 MP

  iPhone 16 Pro: Camera de 48MP Ultra-Wide și Wi-Fi 7

  Dezvăluirile și zvonurile abundă în jurul lansării iPhone 15, programată pentru peste o lună, însă deja se discută despre caracteristicile pe care le va avea viitoarea generație de telefoane iPhone. Potrivit ultimelor informații furnizate de analistul Jeff Pu, Apple intenționează să aducă componente next-gen la ceea ce promite să fie o actualizare impresionantă. Mai precis, iPhone 16 Pro și iPhone 16 Pro Max, care urmează să fie lansate anul viitor, vor beneficia de tehnologie Wi-Fi 7 și de o cameră ultra-wide de 48MP.

  Wi-Fi 7: Viteze uluitoare de transfer de date

  Potrivit informațiilor furnizate de Jeff Pu (conform MacRumors), iPhone 16 Pro și iPhone 16 Pro Max vor fi echipate cu tehnologia Wi-Fi 7. În prezent, iPhone 14 utilizează tehnologia Wi-Fi 6, însă Wi-Fi 6E a fost introdusă pe iPad Pro, MacBook Pro și Mac mini, iar se așteaptă ca aceasta să fie prezentă și în gama iPhone 15, a cărei lansare este programată pentru luna viitoare. Wi-Fi 7 promite viteze reale de transfer de date de 5.8Gbps, cu aproximativ 60% mai rapide decât Wi-Fi 6E. Totuși, pentru a beneficia de aceste viteze impresionante, este necesar un router compatibil cu tehnologia Wi-Fi 7, care poate fi destul de costisitor.

  Camera ultra-wide de 48MP: Fotografii de o claritate remarcabilă

  Un aspect și mai interesant dezvăluit de Jeff Pu este faptul că modelele iPhone 16 Pro vor beneficia de o nouă cameră ultra-wide de 48MP. În prezent, iPhone 14 Pro este dotat cu o cameră wide-angle de 48MP, care utilizează pixel-binning pentru a oferi fotografii cu o claritate remarcabilă. O cameră ultra-wide de 48MP ar putea aduce rezultate similare și ar putea beneficia de o diafragmă mai mare, care să ofere o claritate superioară în condiții de lumină dificile.

  Lansarea iPhone 15 și perspectivele pentru iPhone 16

  iPhone 15 urmează să fie prezentat în cadrul unui eveniment programat pentru luna următoare, pe 12 sau 13 septembrie. Cu toate acestea, lansarea iPhone 16 este încă programată pentru peste un an de zile. Prin urmare, este posibil ca aceste zvonuri să fie luate cu o doză de scepticism în timp ce ne concentrăm asupra inovațiilor aduse de iPhone-ul din acest an, inclusiv o lentilă de zoom periscop și o carcasă din titan.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante