More

  TikTok vă va afișa reclame în rezultatele căutării

  SoftwareTikTok vă va afișa reclame în rezultatele căutării

  După ce Instagram a implementat reclame în secțiunea de căutare cu câteva luni în urmă, TikTok a decis să adopte aceeași strategie. Marți, TikTok a comunicat printr-o postare de blog adresată advertiserilor despre această nouă funcționalitate. Astfel, cei care investesc în promovarea conținutului pe platformă vor avea opțiunea de a afișa anunțurile lor alături de rezultatele organice din căutări. Aceste reclame vor fi afișate în funcție de „relevanță” și „intenția utilizatorului”, deși detalii exacte referitoare la aceste criterii nu au fost furnizate.

  Deși poate părea invaziv, identificarea unei reclame pe TikTok va fi simplă, deoarece acestea vor purta eticheta „Sponsorizat”. Ținând cont de popularitatea TikTok și de timpul pe care mulți îl petrec pe platformă, există șanse ca unii utilizatori să dorească să vizualizeze aceste reclame. Din perspectiva advertiserilor, este o evoluție logică.

  În lumina acestei schimbări, și cu planurile TikTok de a lansa în viitorul apropiat o platformă de comerț electronic, este posibil ca aplicația să devină în curând mai mult decât o sursă de videoclipuri alimentate de algoritmi.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante