More

  Xplore aduce internetul prin fibră în peste 27.000 de locații din Québec

  Stiri IT&TechXplore aduce internetul prin fibră în peste 27.000 de locații din Québec

  Xplore, compania de servicii internet, a făcut un anunț impresionant marți, subliniind avansul semnificativ în proiectul său de extindere a internetului prin fibră în Québec. Conform anunțului, până în prezent au fost conectate la rețeaua de fibră optica nu mai puțin de 27.000 de locuințe și afaceri din această provincie.

  Proiectul face parte dintr-o inițiativă mai largă care vizează dezvoltarea și extinderea accesului la internet prin fibră în diverse regiuni ale Québec-ului, printre care Pontiac, Les Sources, Vallée de la Gatineau, La Tuque și Papineau.

  La ora actuală, Xplore a confirmat finalizarea a peste 95% din construcția necesară proiectului. Estimările companiei sugerează că până în septembrie, întreaga rețea, care va cuprinde 2.700 de kilometri, va fi gata, oferind acces la internet de înaltă viteză pentru un total de 33.000 de locuințe și întreprinderi rurale.

  Pentru a oferi o perspectivă asupra progresului în diferite regiuni, până acum au fost conectate 8.000 de locuințe în Pontiac, 3.500 în Les Sources, 5.500 în Vallée de la Gatineau, 1.300 în La Tuque și 9.400 în Papineau.

  Charles Beaudet, vicepreședinte pentru relații guvernamentale la Xplore, a evidențiat angajamentul companiei față de populația din Québec. „Cu fiecare conexiune nouă, Xplore își reafirmă dedicarea de a furniza servicii de internet de calitate superioară rezidenților și afacerilor din provincie”, a declarat Beaudet.

  Este demn de menționat că Opération Haute Vitesse, inițiativa guvernului Québec pentru internetul de mare viteză, a jucat un rol semnificativ, oferind sprijin în extinderea serviciilor Xplore în provincie.

  Sursa: Xplore

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante