More

  WhatsApp vă permite acum să trimiteți videoclipuri HD

  SoftwareWhatsApp vă permite acum să trimiteți videoclipuri HD

  După introducerea recentă a suportului pentru fotografii HD, WhatsApp, aparținând companiei Meta, a implementat acum posibilitatea de a trimite videoclipuri în format HD. Cu noua actualizare, în momentul în care vrei să trimiți un clip video, apare o opțiune „HD” la vârful ecranului. Aceasta permite utilizatorului să aleagă între rezoluția standard de 480p și calitatea HD de 720p. Chiar dacă ai un videoclip original în rezoluție de 1080p sau 4K, aplicația va limita calitatea la 720p.

  WhatsApp îți indică faptul că videoclipurile de calitate standard ocupă „mai puțin spațiu de stocare” și sunt „mai rapide la trimitere”. Vei observa, de asemenea, diferența de mărime între cele două formate de calitate. Deși poți trimite imagini și clipuri în format HD, trebuie să selectezi această opțiune manual de fiecare dată; nu poate fi setată ca opțiune implicită.

  Ținând cont de faptul că majoritatea dispozitivelor moderne înregistrează implicit în calitate HD, e binevenită această caracteristică pe WhatsApp. Personal, am descoperit opțiunile HD atât pentru fotografii, cât și pentru videoclipuri pe iOS, în versiunea WhatsApp 23.17.0. Cu toate acestea, compania menționează că rularea acestei funcții se va face treptat, așa că unii utilizatori ar putea să aștepte puțin mai mult până să beneficieze de aceasta.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  1 COMENTARIU

  1. E o singura problemă cu optiunea de trimitere video HD: daca filmez un video cu camera din whatsapp, nu filmeaza HD si nu merge setat la calitate HD înainte de trimitere pentru ca spune ca videoclipul nu are rezolutie HD. La facut poza cu camera din whatsapp merge, la video nu. 😒

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante